Rövid ideig tartó böjt vagy drasztikus diéta?

A legújabb tanulmányok szerint, az étkezések közötti szünetek az anyagcserét serkentik, és a fogyást könnyítik. Naponta három étkezéssel könnyebben meg tudjuk tartani a testsúlyunkat. A nassolással viszont biztos út vezet a túlsúly felé.

Természetes gyógymód sportsérüléseknél

Bármilyen hasznos és egészséges szabadidős tevékenység a sportolás, és bármennyire elővigyázatosak is vagyunk, sajnos megeshet, hogy közben becsúszik egy könnyebb, rosszabb esetben súlyosabb sérülés. Néhányat azonban természetes módon is orvosolhatunk.

Aloe vera, a sivatag sokoldalú kincse

Az aloe vera, a sivatagi liliom olyannyira sokoldalú és hasznos, hogy lehetetlen más növényekkel összehasonlítani. Belsőleg és külsőleg egyaránt felhasználható, kozmetikai szerként, orvosságként és élelmiszerekben is megtalálható.

Hús vagy szója? Érvek és ellenérvek

Sokan gondolják úgy – különféle tudományos vagy féltudományos elvekre alapozva –, hogy szervezetüknek a hús, a tej, vagy a sajt teljes elhagyásával, illetve ezeknek a szójával történő helyettesítésével tesznek jót.

Fehér fogak fehérítő eljárással

Ha találkozunk valakivel, biztosak lehetünk benne, hogy ez első benyomást a szemei, majd a fogak alapján szerezzük és egy másodpercen belül eldöntjük, hogy szimpatikusnak találjuk vagy sem. A csillogó, fehér fogak csábító hatást és pozitív hangulatot biztosítanak.

Szauna: felüdülés testnek és léleknek

A rendszeres szauna használat nemcsak az immunrendszert erősíti, megelőzhetők a fertőző betegségek, salaktalanító hatással rendelkezik és a bőrt bársonyosan puhává varázsolja. Fontos a megfelelő kipihentség, mivel a stressz hátráltatja ezeket a gyógyító folyamatokat.

11+1 tipp a szép hashoz

Természetes, hogy mindannyian szép, lapos has után áhítozunk, hiszen így jobban érezzük magunkat bőrünkben és szebben mutatunk ruhában, vagy ruhátlanul. Sajnos egyre többen szenvednek puffadástól és fogalmuk sincs, hogyan tudnának megszabadulni a kellemetlen tünettől.

Hizlaló gyógyszerek

Miután az orvos új tablettát írt fel, gyakran tapasztalhatjuk, hogy néhány kiló felkúszott ránk. Ennek oka, hogy egyes gyógyszerek szedése súlygyarapodást okozhat. Melyek ezek és mit tehetünk?

Wellness
Fitnesz
Szépség
Egészség