Álmodozás egy saját szaunáról

Manapság a szabadidőnket szívesebben töltjük otthon. Ez új fogalomként a „Homing”-ként nevezhető meg. Előnyben részesítjük az főzőcskézést az étterem látogatással szemben, a kellemes összebújást a tévé előtt a mozi helyett, vagy kikapcsolódást a saját szaunánkban.

Tippek, trükkök, tabuk – szaunázás 15 pontban

A szaunázás teljesen kikapcsol és egyúttal egészséges is. Nem csoda tehát, hogy a fiatalság forrása mindenki körében nagy népszerűségnek örvend. Most azt is eláruljuk, hogy mire kell odafigyelni a szaunázásnál.

EXKLUZÍV fürdőszoba-álom a GŐZKABIN

A mai rohanó világunkban az emberek többsége kikapcsolódásra, pihenésre és harmóniára vágyik. Erre kiváló lehetőséget nyújt számunkra a gőzkabin. Saját otthonunkban, – a négy fal között- csodálatos wellness-élményt varázsol, és csak kevés helyet igényel.

15 érv a jacuzzi beszerzése mellett

Egy masszázsmedence beszerzése mindenképpen hosszútávra szól, ezért érdemes ezt alapos átgondolás tárgyává tenni. Az viszont biztos, hogy ha egyszer elhatároztuk, tartsunk ki mellette, elmondjuk, hogy miért.

LaStone, a kövek kíméletes hatása

A LaStone masszázs a mély ellazulás ígéretével kecsegtet a meleg és hideg köveken, kényeztető masszázsokon, valamint csábító illatokon keresztül. Itthon is egyre több stressztől gyötört ember bízza rá magát a LaStone-terápiára a belső nyugalom keresése céljából.

Wellness
Fitnesz
Szépség
Egészség