15 érv a jacuzzi beszerzése mellett

Írta: E. B. Semmel.

Egy masszázsmedence beszerzése mindenképpen hosszútávra szól, ezért érdemes ezt alapos átgondolás tárgyává tenni. Az viszont biztos, hogy ha egyszer elhatároztuk, tartsunk ki mellette, elmondjuk, hogy miért.

1. Pihentető alvás

Esténként egy kellemesen meleg fürdő megemeli a testhőmérsékletet és ezzel elősegíti a mély, pihentető alvást.

2. Mágikus masszázs

A masszázsfúvókák különlegesen kényeztetik testünket az enyhe cirógatástól az erőteljes stimuláló hatásig.

3. Meditálás

A stresszes, zajos hétköznapok során gyakran nehéz alkalmat találni egy meditálásra, úgy „csak hagyni, megtörténni a dolgokat”. Egy pihentető fürdő optimális lehetőséget kínál arra, hogy a nap történéseiről a párjával együtt beszélgessenek.

Páros fürdőzés

4. A gyerkőcök vízhez szoktatása

Sok helyen a meleg vizes medence a kisgyermekek számára is elérhető.  Biztonságos környezetben megismerkednek a vízzel, mint élethez feltétlen szükséges elemmel, így már elég korán kialakul bennük a víz szeretete, a víz iránti igény, a szükséges elfogadás, amivel a fejlődésüket is elősegíthetjük.

5. Operáció utáni rehabilitáció

„ Miután minden seb begyógyult”, egy fürdő ellenállhatatlan lehetőséget nyújt a hidroterápiával a kezeltek rehabilitációs programjára.

6. Vízi játék

Egy tucat vízhatlan játék, mint pl. a sakk vagy más felfújható kiegészítő nyújt szórakoztató kikapcsolódást a kicsiknek, miközben a szülők kicsit pihenhetnek.

7. Edzés

A meleg vizes medencerajongó fürdőjében nyáron egy kicsit hűvösebb a víz. Úszást követően jóleső a felfrissítő hatású örvényben „megdögönyöztetnie magát”.

8. Sport utáni relaxálás

Áztassa az izzasztó, fárasztó edzések után kimerült testét a meleg, kényeztető vízben, és hagyja magát teljesen kikapcsolni.

Hidromasszázs kád

9. Ellazult test, felfrissült szellem

Egy vita, esetleg egy veszekedés, vagy egy negatív élmény után a spa lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és az új perspektívák felfedezésére. A víz nyugtató hatása esélyt ad gondolatai rendezésére és a felmerülő problémák esetén a pozitív döntés megtalálásában is segíthet.

10. Intenzív hidroterápia

Lebegjen a terápiában javasolt üléshelyzetben és érezze a termál masszázs kényeztető hatását a nyakától egészen a lábujja hegyéig.

11. Egy hely a különleges pillanatokra

Egy fürdő egy különleges személlyel, gondoskodik a felejthetetlen élményekről. A közös pillanat a naplementében sokáig emlékezetes marad.

12. Vízi muzsika

Bármilyen zenéért is rajong, a hi-fi lehetőséget nyújt, hogy szárnyakat adjon kedvenc zeneszámainak, együtt énekelve és szórakozva a hangulat teljesen magával ragadja.

Luxus masszázsmedence

13. Meditáció

Hol tud ennél intenzívebben kapcsolatot teremteni saját testével-lelkével, ha nem a pezsgő vízben?! Hunyja be a szemét és lélegezzen mélyeket és mondja azt, hogy: „Om”!

14. Tökéletes befejezése a napnak

Hívja el barátait egy társas estére a medencéjébe, és beszéljék meg még egyszer, mi volt a nap csúcspontja. Mulassanak együtt az esetlegesen felmerülő bonyodalmakon.

15. Rövidke szünet

Ha egyszer már besokall, meneküljön egy kicsit a hétköznapokból, anélkül hogy bármit, vagy bárkit elhagyna. Egy pihentető fürdő valódi paradicsomi, édeni-érzést varázsol lényünknek.

Hangulatos éjszakai fürdőzés

Wellness
Fitnesz
Szépség
Egészség